Hvad er et akutlån?


Få et akutlån - Lån online billigt og nemt

Akutlån – Har du brug for et hurtigt lån?

Hvis du står og mangler økonomisk hjælp her og nu f.eks. at dit transportmiddel i form af cykel eller bil er blevet stjålet, at dit køleskab eller fryser er gået i stykker og du har behov for penge til køb eller reparation, så er akutlån ideelt for dig.

Hvad kendetegner et akutlån?

Akutlån er et lån, som låneudbyderen udbetaler hurtigt til dig efter du har anmodet om at optage et lån hos dem online. Det er ofte små lån på 5.000-10.000 kr., men du kan finde akutlån helt op til 400.000 kr. Du kan dermed hurtigt få dækket dit problem og få stillet penge til rådighed til at dække akutte udgifter til din bil, husreparationer eller f.eks. hårde hvidevarer.
Hvis du skal ud og bruge et større beløb og det ikke er en her og nu situation, så vil vi anbefale dig at tage et kig på kviklån eller flere specifikke lån som billån. Denne type kan nemlig også blive leveret hurtigt, men stiller dig også bedre i det lange løb ved f.eks. større banklån.

Nemt og billigt akutlån på mobilen og online

Akutlån kan være dyrt

Du skal være opmærksom på, at akutlån ofte har høje omkostninger i forbindelse med lånet. Du stiller ikke nogen til denne type af lån, så derfor vil bankerne ofte kræve en høj rente op mod 25-30% plus omkostninger og gebyrer. Vi anbefaler derfor at man kun optager et akutlån, hvis det er en meget akut situation og, at du må forvente at kunne betale beløbet tilbage i den nærmeste fremtid.
Hvis du har behov for at foretage et køb, som er ude af din økonomiske position, så tag en snak med din bank og bankrådgiver om at få oprettet en kassekredit.
Ønsker du hurtigt at få oprettet en kassekredit, så kan du oprette en kassekredit online. På denne måde aftaler du et fast beløb, som du får stillet til rådighed og du kan nemt styre og få overblik over dine omkostninger i forbindelse med dine køb og lån.

Alternativer til akutlån

Du kan tage et kig på alternative lånetyper her: