Sms lån

 

Hvad er et SMS lån?

Hvordan udbetales pengene og hvor lang tid går der?

Hvad hvis du er i RKI?

Hvem kan tage et SMS lån og blive godkendt?

Hvordan fungerer et SMS lån?

 

Sådan ansøger du om et SMS lån

Er du på udkig på et godt og billigt lån, som udbetales hurtigt, så er et SMS lån et godt valg. Hele låneprocessen for et såkaldt SMS lån er overraskende nemt, men du skal være opmærksom på at SMS lån også bliver kaldt minilån, mikrolån eller mobillån.

Herunder kan du se forløbet trin for trin:

 1. Enten sender du en SMS til låneudbyderen, som returnerer en SMS, hvor du skal udfylde dine personlige oplysninger. Den anden og mest almindelige mulighed er ansøgning med NemID. Her vælger du lånebeløb, udfylder kontonummer, e-mail, CPR-nummer og mobilnummer.
 2. Herefter underskriver du aftalen med dit NemID.
 3. Afvent få minutter og få svar på din ansøgning.
 4. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, modtager du pengene via. din NemKonto indenfor et par timer afhænger af udbyderen af lånet.
 5. Herefter er processen gennemført.

De hurtigste udbydere til godkendelse og udbetalingen af pengene er VIVUS og Ferratum.

SMS lån, mobillån, minilån og mikrolån

SMS lån. Mobillån, minilån og mikrolån er én og samme betegnelse. Disse lånetyper tilbyder dig at låne et mindre beløb, nemt og hurtigt. Nem ansøgning og hurtig godkendelse. SMS lån kan også betegnes som et mindre kviklån.

Står du i en situation, hvor du mangler et par tusind eller mere til f.eks. En reparation til bilen, en ny vaskemaskine eller afgørende regninger til huslejen, el, vand osv. Du kan også benytte et SMS lån til et godt tilbud i butikken eller en rejse i sommerferien eller vinterferien.

Du kan få SMS lån ned til 500 kr og optil over 20.000 kr. Alle dine ønsker til lånebeløbet kan lade sig gøre og det er ikke besværligt. Du skal ikke vente 14 dage på svar fra banken ved at ansøge om et almindeligt banklån. Har du behov for at låne et større beløb og kan vente mellem 24-48 timer, så kan du med fordel undersøge mulighederne for et kviklån eller forbrugslån.

 

Hvem kan få et SMS lån?

Der stilles ganske få og ganske fair krav til dig som låntager til et minilån. Vi har listet dem nedenfor:

 • Du skal være mindst 20 år gammel
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse
 • Du må ofte ikke ikke være registreret med navne- eller adressebeskyttelse hos din kommune
 • Du skal have NemID
 • Du skal have dansk bankkonto
 • Du skal have en e-mail adresse
 • Du skal have dansk telefonnummer
 • Du må ikke være registreret hos RKI

Opfylder du ovenstående krav, kan du ved mange låne gratis. Låneudbyderne som kassekrediten og VIVUS tilbyder nemlig alle førstegangs lånere et lån op til et bestemt beløb rente- og gebyrfrit.

Hvis du er så uheldig og stå i RKI, så har du stadig mulighed for at optage et SMS lån, men du skal være ekstra opmærksom. Låneudbyderne tilbyder ofte en speciel lånetype til personer som er registreret i RKI og disse typer af lån har desværre meget høje renter og forhøjede gebyrer. Derfor anbefaler vi at du søger rådgivning og forsøger at forhandle din gæld på dine eksisterende lån. Det er ikke en god løsning at tage endnu et lån.

Lån penge gratis uden renter

Som nævnt i afsnittet ovenover, så tilbyder flere af de online låneudbydere i dag rente- og gebyrfrie lån, hvis du overholder forskellige krav fra dem. Alt afhængig af din alder og baggrund, så kan du låne fra et par tusind kroner op til 10.000 kr. Den hårde konkurrence på lånemarkedet for online lån har gjort det attraktivt at være låntager i Danmark. Derfor tilbyder låneudbyderne som f.eks. VIVUS et “gratis” lån, hvor du f.eks. Låner 5.000 kroner og betaler kun de 5.000 kr. Tilbage, så derfor er lånet rente- og gebyrfri.

Hvad koster et SMS lån?

Prisen på et SMS lån afhænger af vilkårene i lånet, som du ønsker at optage. Du kan med vores oversigt på SMS lån få et nemt og godt overblik over priserne. Det kan være en god idé, at sammenligne de forskellige låneudbydere og deres priser. Du skal være specielt opmærksom på beløbsgrænsen, løbetid, rente og ÅOP.

Er et mikrolån det rigtige for dig?

Hvis du fortsat er i tvivl om du skal optage et mikrolån, så overvej hvorfor du ønsker at optage lånet. Hvis du skal have dækket en afgørende udgift til huslejen, en reparation til din bil, så du kan komme på arbejde eller noget lignende, så kan det give god mening. Har du dog et par cafebesøg i udsigten, så bør du overveje om det ikke er bedre at springe disse over.

Husk at du ofte skal betale tilbage indenfor 1-2 måneder med et mikrolån, men du kan i mange tilfælde få udvidet din deadline ved at kontakte låneudbyderen. Dette gælder også de rente- og gebyrfrie lån, hvor du skal overholde deadlines omkring tilbagebetalingen – Ellers risikerer du blive påpeget rente, gebyrer og bøder.

Har du behov for et lidt højere beløb, så tag et kig på lånetypen forbrugslån – Skal du derimod låne et større beløb fra 5-10.000 og opefter, så anbefaler vi at kigge på et kviklån. Du kan låne op til 400.000 kr. Med et kviklån og få svar indenfor 24 timer.